N-Gage 2 i april?

Det har lenge florert av rykter om en ny versjon av nokias spilltelefon N-Gage, som på langt nær har blitt den suksessen Nokia spådde. Nå har ryktene fått en ny piff etter at Nokias presseselskap inviterte til en pressekonferanse den 14 april, der verden visstnok skal få en forsmak på "det neste århundrets mobile spillmuligheter".

Selv om Nokia på sin side er hemmelighetsfulle omkring hva som skal lanseres fremover, er det allerede bekreftet at det vil komme en oppfølger til N-Gage. Det er derfor ikke helt utenkelig at produsenten viser frem en versjon av denne i løpet av pressekonferansen i april.

Den nye versjonen av spilltelefonen skal visstnok ha fått mange forbedringer, som er gjort blant annet på grunnlag av tilbakemeldingene fra både mobilkjøpere, nettsteder og andre offentlige publikasjoner. Den nye enheten skal ettersigende være mer praktisk å bruke til både spillbruk og til ringing.

Dette betyr mest sannsynlig at Nokia kommer til å plassere høytaleren og mikrofonen på fronten av telefonen isteden for på siden, etter å ha fått mye pepper for at man må holde dagens versjon på en måte som gjør at enheten står rett ut fra hodet.

Det er heller ikke utenkelig at den kommende enheten får hot-swap-port for spill og minnekort, slik som Siemens SX1. Det er nemlig fryktelig frustrerende å måtte fjerne bakdekselet og batteriet hver gang man skal skifte spill, slik man må med N-Gage.

Oppfølgeren til N-Gage skal visstnok også få mindre dimensjoner enn forgjengeren. Enheten blir mest sannsynlig bakoverkompatibel med spillene til dagens versjon, slik at N-Gage eiere ikke trenger å bekymre seg for at de forholdsvis dyre spillene blir ubrukelige hvis man investerer i den nye versjonen.

Vi må til slutt understreke at ingenting ennå er bekreftet av Nokia selv, så det gjenstår å se hva som avsløres den 14.april.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen