Nå kan du lage film av Facebook-profilen din

Teknofil Nå kan du lage film av Facebook-profilen din

Nå kan du lage film av Facebook-profilen din

Nostalgien når nye høyder.

Facebooks nye tidslinje-utseende gir brukeren et "episk" inntrykk av livet sitt, og det neste naturlige steget er å gjøre livet ditt à la Facebook om til en film.

Det er dette Timeline Movie Maker gjør. Ved å slippe programmet forbi personverninnstillingene dine, kan det velge og vrake blant bilder, videoer og andre fakta fra ditt liv sett gjennom Facebook.

Tilfeldige hendelser

Resultatet er en fancy videosnutt som oppsummerer deler av livet ditt i en høyst presentabel form. Programmet har ingen mulighet til å vise hva du syns er viktigst, og viser dermed en rekke trivielle hendelser som om de skulle ha vært viktige – og dette er morsomt i seg selv.

Man har valget mellom fem ulike lydspor for å akkompagnere videoen om deg – original, nostalgisk, cinematisk, romantisk og leken musikk.

Mye å gå på

Hvis man forsøker å trykke "Remake your movie", får man dessverre ikke oppleve et nytt utvalg av bilder som Timeline Movie Maker har funnet frem. Isteden får man den samme videoen om igjen, og dette tyder på at tjenesten fremdeles har mye å gå på.

Det burde også være mulig å velge hvilke ting man selv setter pris på, eller velge å ha med fotoalbum som ellers er stilt inn med begrenset personvern. Per i dag kan man bare trykke på enkelte bilder for å bytte de ut med et annet som blir automatisk satt inn.

Du kan selv teste ut funksjonen og lage en video av din egen Facebook-profil hos Timeline Movie Maker.

Her er et eksempel på en video laget med programmet på YouTube:


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen