Nå forsvinner Abit for godt

Nå forsvinner Abit for godt

Hovedkortprodusenten trekker inn den siste åra.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For tre år siden, mars 2009, kom meldingen om at hovedkortprodusenten Abit la inn årene. Først ble hovedkortproduksjonen lagt ned, før selskapet kort tid senere la ned alt som var.

Abit kan i ettertid regnes som en nisjeprodusent, som lenge satset på å føre høy kvalitet på sine produkter, fremfor å lansere dem i bøtter og spann. Modellen fungerte dessverre ikke så godt under finanskrisen. Sterk konkurranse fra de store selskapene, samt en mislykket satsning på skjermkort har blitt trukket frem som årsaken til at selskapet måtte gi opp.

Holdt liv i brukerstøtten

Men ingen kan si at Abit ikke gikk ned med stil. Garanti- og supportsystemet skulle holdes i live helt til siste kunde hadde brukt opp tiden sin. Det løftet har Abit holdt i tre år uten å tjene en eneste krone på det.

På sine hjemmesider melder Abit nå at nettstedet vil legges ned 28. februar, og med det forsvinner den siste resten av brukerstøtte.

Om du har et gammelt Abit-produkt i skuffen bør du derfor nå ta en tur innom nettstedet og hente ut de nyeste manualene, driverne og annen programvare før sjappa forsvinner for godt.

(Kilde: Abit)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen