Nå begynner tvangsoppdateringen på Facebook

Nå begynner tvangsoppdateringen på Facebook

Du har syv dager på deg å fjerne det du ikke vil vise på Timelinen din.

Helt siden det nye utsnittet på Facebookprofiler, kalt Timeline, ble vist frem i fjor, har det vært et hett tema på nettet. Er det en oppgradering fra den tidligere designen? Er det sikkert nok? Deler det for mye informasjon med omverdenen? Vi publiserte til og med en kommentar om den nye tjenesten her på Hardware; Facebook Timeline: Gamle flauser om igjen.

Nå vil Facebook begynne å oppgradere alle profiler på Facebook til den nye designen, enten du vil det eller ei. Så fort profilen din har blitt flagget for oppdatering, vil du få syv dager på deg til å se over alt du har lagt ut og deler på Facebook, for å ta en vurdering på om hvilke visningsrettigheter innholdet skal få.

Mange klager

Som med hver oppdatering av Facebook har det dukket opp haugevis av negative grupper, som enten skriker etter brudd på personvern eller fordi de rett og slett hater den nye designen.

Facebook offisielle tale er imidlertid klar, og de vil fortsette med utrullingen av Timeline:

– I løpet av de neste ukene vil alle få Timeline. Vi vet at forandringen kan være vanskelig, spesielt med noe så personlig som Facebook. helt siden Timeline ble tilgjengelig i slutten av fjoråret har vi fått mye god tilbakemelding. Vi vil fortsette å høre på brukerne våre etter at Timeline er rullet ut, så vi vet akkurat hva som funker og hva som fortsatt kan forbedres, uttalte en talsperson i en epost til nettstedet AllFacebook.

Fra krybbe til grav

For deg som fortsatt ikke har fått med deg hva Timeline egentlig er, så er det rett og slett en ny måte å vise informasjonen du legger ut på profilen din. Alt blir vist som en kjempelang tidslinje, som går helt tilbake til fødselen din. Du kan trykke deg inn på hvilken dato du vil, og legge ut bilder av viktige hendelser i livet ditt, slik at vennene dine kan bla seg gjennom en tidslinje av livet ditt, med tekst, bilder og video.

Ting som statusoppdateringer og kommentarer fra andre på tidslinjen din vil dukke opp i samme tidslinje, og lekke seg kronologisk.

For enda mer informasjon kan du gå til Facebooks Timeline-nettside.

(Kilde: AllFacebook)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen