Mystisk Microsoft-prosjekt


Dette kan være Origami. Bilde: Engadget

På nettsiden Origamiproject.com finner man en Flash-animasjon som stiller en rekke spørsmål. Nettsiden er eid av Microsoft, men selskapets logo er ikke å finne noen plass på nettsiden, og nettsiden er klart laget for å lansere et nytt produkt. Det som er uklart er hvilket produkt det er snakk om.

Flere har spekulert i at det er snakk om en mobil enhet, siden et av spørsmålene er "vet du hvor jeg kan gå"? Samtidig vises det en rekke forskjellige steder, blant annet skyer, en strand og et kontor. Flash-animasjonen avsluttes med "lær mer 2. mars 2006," på torsdag denne uken. Nederst på siden finner man også "uke 1", "uke 2", og "uke 3", hvor kun "uke 1" er mulig å velge.

Microsoft-representanter sa at det kom ingen annonsering denne uken, men bekreftet at nettsiden var eid av Microsoft. Bloggere har funnet et videoklipp på nettsiden fra Digital Kitchen om en håndholdt, trådløs datamaskin med berøringsskjerm. Intel har jobbet med små en tablet-PCer, og ifølge en analytiker som har sett en av disse maskinene, er de på omtrent samme størrelse som maskinen i videoen.

Kilde: CNet News.com, Engadget

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen