Mysterier rundt mesterdetektiv

Guy Ritchie har nå pratet med Empireonline.com om sin kommende film, "Sherlock Holmes". Han har blant annet avklart et rykte som har svirret omkring filmen og gitt oss litt fastere informasjon rundt rollelisten.

Bare rykter

Ja, du har kanskje hørt ryktet om at Russell Crowe skal spille rollen som Dr. Watson, noe Ritchie selv kan fortelle oss at ikke er sant.

- Jeg har ingen Watson. Jeg har akkurat blitt fortalt av noen at jeg har Russell Crowe på rollelisten som Watson, men dette er nytt for meg. Jeg leter fortsatt etter en skuespiller til denne rollen, sier regissøren.

Robert Downey Jr. er den nye Sherlock Holmes.
Robert Downey Jr. er den nye Sherlock Holmes.

Sherlock er på plass

Mens et stort spørsmålstegn fortsatt henger over rollen som Watson, så har rollen som Sherlock allerede vært opptatt en stund - den har nemlig Robert Downey Jr. stukket av med. Og ifølge fruen til Downey, som er produsent på filmen, er han allerede i full sving med å forberede seg.

- Han øver seg på hvordan han skal høres ut, hvordan han skal se ut og han virker egentlig veldig spent, sier Susan Downey, som også kan fortelle oss at han virker svært så ivrig etter å komme i gang med filmen.

En god blanding

Med fire romaner og 56 noveller om den berømte detektiven, alle skrevet av Arthur Conan Doyle, så har filmskaperne nok av historier å plukke i. Spørsmålet er bare: kommer de til å konsentrere seg om en spesiell roman eller novelle?

- Det kommer til å bli en sammensmeltning av mange fortellinger, sier Ritchie.

Downey kan på sin side fortelle at historien vil hente inspirasjon fra bøkene, men at selve plottet er originalt laget til nettopp denne filmen. Han forsikrer oss også om at Sherlock kommer til å være en skikkelig "badass" denne gangen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen