Myspace på mobilen

Myspace på mobilen

Når den populære nettsiden først skal bli mobil, velger de å binde seg til et samarbeid med verdens ledende mobiloperatør Vodafone.

Mobiltjenesten skal først lanseres i Storbritannia, og deretter vil andre europeiske nasjoner følge etter. Siden Vodafone ikke er etablert i Norge, vil vi nok ikke så øverst på lista over lanseringer.

Administrer profilen din
I Storbritannia vil i første omgang eksisterende Vodafone-kunder kunne laste ned programmet Myspace Mobil. Programmet skal også være ferdig installert på fremtidige Vodafone-mobiler.

Med programmet skal brukerne ifølge Guardian Unlimited kunne endre Myspace-profilen sin, legge ut blogger og bilder, samt sende og motta hilsener.

Det er foreløpig uklart om programmet vil bli tilgjengelig via andre mobilselskaper i land der Vodafone ikke er ledende.

For folk på farten
- Millioner av mennesker bruker Myspace som sin primere kommunikasjon med familie og venner. Det er derfor viktig at vi gjør det tilgjengelig for folk på farten, sier Colin Digiaro i Myspace International.

Verken Myspace eller Vodafone ønsker foreløpig å svare på hva Myspace for mobil vil koste for brukerne. I Storbritannia vil nok Myspace Mobil selges i pakker med bindingstid på opptil ett år.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen