Myspace går i strupen på Itunes

Ryktene svirret i går om at nettstedet Myspace ville åpne en ny musikktjeneste.

Nå er planen annonsert og Myspace håper at deres nettsamfunn kombinert med musikkbutikk vil bli unikt.

Kombinerer butikk med nettsamfunn
Myspace melder i dag at de i samarbeid med Sony, Warner og Universal vil lansere en ny musikktjeneste. De mener at Myspace sin popularitet i musikkmiljøet kombinert med profesjonelle musikkaktører vil gi en meget god tjeneste.

- Visjonen for Myspace Music er å bygge videre på den allerede eksisterende trafikken, kredibiliteten og populariteten til Myspace Music ved å skape en fullt integrert 360 graders musikkløsning. Myspace Music vil utvikle brukerens mulighet til å oppdage, dele og sosialisere ved å legge til markeds- og musikkutviklings verktøy. Det nye tilbudet vil totalt endre MySpace Music-opplevelsen til en banebrytende miks av community, handel og oppdagelse, skriver Myspace i en pressemelding.

På den nye tjenesten vil det være mulig å handle og høre musikk, se video, kjøpe ringetoner og merchandise fra band. Musikken som lastes ned fra tjenesten vil bli tilgjengelig uten kopisperrer, noe som er en meget god nyhet for alle aktuelle kunder.

Nordmenn må vente
Det vil likevel ta noe tid før tjenesten er oppe og går. Norske musikkfantaster må smøre seg med ekstra tålmodighet.

- Tjenesten vil i løpet av de kommende månedene bli lansert i USA og testes ut her. Deretter vil tjenesten bli fortløpende lansert i forskjellige land. Formålet er at alle tjenestene som tilbys skal kunne fungere internasjonalt. Vi er derfor avhengige at alle lisenser og avtaler kommer på plass, forklarer talsmann for Myspace i Norge, Kristoffer Kinden Endresen.

Prisen på musikken du vil kunne laste ned vil ikke Myspace gå ut med, men Endresen sier prisen vil måtte ligge på et konkurransedyktig nivå.

Les også:
Lanserer ny musikktjeneste idag?

MySpace TV utfordrer YouTube
.
MySpace og Google med felles front
.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen