(Bilde: Grailr LLC)

Myrder kattunger hvis du ikke står opp

Sadistisk vekkerklokke skal få deg opp om morgenen.

Når denne vekkerklokka prøver å få deg opp om morgenen, må du ikke finne på å bruke slumreknappen. Da blir den forbanna, og du må belage deg på en frustrerende runde med trakassering, minispill og grusom dubstepmusikk. Samt trusler om drap på kattunger.

Er du alt annet enn en morgenfugl, kan altså vekkerklokke-appen Carrot Alarm være midt i blinken for deg. Den sadistiske kunstige intelligensen vil absolutt ha syvsoveren opp av senga, og med en rekke kløktige straffer og belønninger, sikter den mot å lykkes.

Ikke slumre!

Du setter på alarmen før du legger deg om kvelden, og om morgenen setter showet i gang. Du blir vekket av noen tilfeldig utvalgte «hits» og muntlige beskjeder, men slumrer du eller venter for lenge, begynner helvetet med trusler og dubstep.

Alarmen nekter å skru av musikken før du løser minispill, som forlanger at du utfører flere tilfeldige bevegelser. Desto lenger du slumrer, jo flere oppgaver må du gå igjennom.

Er du derimot flink og står opp i tide, får du poeng som både låser opp nye egenskaper (som ny og forhåpentligvis bedre musikk) og forlenger nedtellingen om morgenen. Motivasjon er nøkkelordet her.

Bare til iOS

Carrot Alarm er altså en humoristisk vekkerklokke, som virkelig kan være verdt å teste ut for de som har store problemer med å stå opp.

Appen finnes kun til iOS, og kan skaffes for sju kroner på iTunes.

Her er et annet monster:
Verdens mest irriterende vekkerklokke »

(Kilde: 9to5Mac)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen