Mye nytt fra VIA på IDF

Nå som VIA har blitt tildelt en Intel-lisens for å lage brikkesett til Pentium 4 uten å terge "Chipzilla", har de også blitt invitert til Intel Developer Conference, som for tiden pågår i solfylte California. Der viser selskapet blant annet frem PT880-brikkesettet for Pentium 4, som får "Quadstream" minnearkitektur, dobbel DDR400-minnebuss og 800FSB. Brikkesettet ventes å gå inn i masseproduksjon i dette kvartalet. Les mer om VIA sitt veikart (roadmap) her.

På Intel Developer Forum kommer VIA også til å vise frem S3-GPU-en DeltaChrome for første gang. Dette blir S3 sin første DirectX 9-grafikkbrikke med 8 pixel pipelines og HD-TV integrert på brikken, i tillegg til fullt programmérbare pixel-shadere. Les mer om DeltaChrome på S3 sine hjemmesider.

Annet nytt fra VIA på IDF er den nye sørsiden med innebygget RAID, VIA VT8237, og den nye Gigabit Ethernet-brikken VT6120. Begge disse, og S3s siste grafikkbrikke, forteller en del om hva vi kan vente oss å få integrert i VIA-baserte hovedkort i tiden som kommer.

(Kilde: VIA)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen