Mye for lite fra D-Link

Alternativ tekst mangler

DI-524UP baserer seg på 802.11g-standarden, noe som gir teoretiske overføringshastigheter opp mot 54 Mbps. I tillegg støttes WEP-, WPA- og WPA2-kryptering. MAC-filtrering, stoppe utsending av SSID og RADIUS-autentisering er de resterende sikkerhetsfunksjonene.

WCN eller Windows Connect Now er også støttet. Dette er en mekanisme som lagrer informasjonen om det trådløse nettverket på en minnepinne som man kobler til på de maskinene som skal ha tilgang til nettverket. Dette krever bruk av Windows XP med SP2 og at man bruker det innebygde programmet for trådløse nettverk.

Routeren lar deg i tillegg filtrere litt trafikk ut i fra domener, IP og porter, samt på tid.

Printerserveren er en helt vanlig USB-port, og benytter seg av LPR-standarden for utskrifter. Det vil da være mulig å benytte printerserveren i flere operativsystemer enn Windows.

Båndbreddestyringen kan settes opp på flere forskjellige måter. Enten kan man velge båndbredde pr fysiske port, eventuelt prioritet ut i fra MAC-adresse eller IP-adresse. Det siste er at man prioriterer trafikken ut i fra TCP/UDP-porter.

Prisen er ifølge prisguiden litt over 600 kr. Ifølge D-Link skal produktet være tilgjengelig i butikkene i slutten av måneden.

(Kilde D-Link)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen