My Chemical Romance snakker ut om selvmordstragedien

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det amerikanske bandet My Chemical Romance kondolerer de etterlatte etter den engelske 13-åringen som nylig valgte å ende livet sitt. Bandet understreker nå at de er imot selvmord, og ikke mener å gi andre signaler enn håp og støtte gjennom musikken sin.

Etterforskere som har undersøkt dødsfallet har slått fast at det var grunnet en sykelig interesse for hele emo-kulturen at det gikk som det gikk med 13-åringen.

– Med sangene våre gir vi mot og håp

"The Black Parade" har fått hard medfart den siste tiden.

Bandet kommer med uttalelsene på sin egen hjemmeside, og skriver blant annet at temaet og konseptet for bandets siste album, "The Black Parade", er håp og mot.

– Våre tekster handler om å finne styrke til å fortsette gjennom smertefull og sorgtunge tider.

Teksten på det siste sporet fra albumet "The Black Parade" lyder som følger; "I am not afraid to keep on living". Dette er bandets tolkning av motivasjonen man burde ha når man går igjennom tøffe tider.

De oppfordrer også til å søke hjelp hvis man har et snev av depresjon eller selvmordstanker.

Protestmarsj i fanregi

Disse uttalelsene kommer akkurat èn uke før den planlagte My Chemical Romance-marsjen som fansen har satt igang i protest mot medienes vinkling på saken. Marsjen vil finne sted lørdag 31. mai i Hyde Park, London, og ferden vil til slutt ende utenfor kontorene til avisa Daily Mail. Det er ventet rundt tusen opprørske ungdommer som vil pryde Londons gater.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen