My Book-serien utvides

Western Digital My Book Home Edition

Western Digital utvider nå My Book-serien med to nye eksterne harddisker. De nye harddiskene har fått navnene My Book Home Edition og My Book Office Edition, og leveres i henholdsvis svart og sølv.

Begge harddiskene leveres i kapasiteter på 320 GB, 500 GB, 750 GB og 1 TB. For Home Edition er det ingen mangel på støtte for forskjellige grensesnitt - både USB 2.0, FireWire og eSATA er støttet.

Sistnevnte muliggjør en teoretisk overføringshastighet på 3 Gbit/s, mens USB 2.0 bare har 480 Mb/s.

Office Edition har imidlertid bare USB 2.0-grensesnitt. Begge produktene har mulighet for automatisk synkronisering og sikkerhetskopiering, og harddisken skrur seg automatisk av og på sammen med PC-en.

Strømmen blir hentet fra en ekstra AC-adapter, som selvsagt følger med. De fysiske målene er på 166 mm (høyde) x 137 mm (dybde) x 54 mm (bredde). Produktene veier inn på rett over kiloen - 1150 gram for å være nøyaktig.

Western Digital har satt anbefalt utsalgspris til mellom 750 kroner (£68) og 2500 kroner (£220), avhengig av modell og kapasitet. Det er i skrivende stund ikke kjent når produktene blir tilgjengelige her til lands.

For flere detaljer og bilder, se produktene i vår prisguide.

(Kilde: Western Digital)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen