MuVo2 får radio, 5 GB - og farger


Creative satser på et farverikt Muvo2 FM-fellesskap

For en drøy måned siden kunngjorde Seagate en avtale med Creative samtidig som de annonserte de nye ST1-minidiskene sine. Disse harddiskene er de hittil "største" på 1-tommershyllen, og er spesialdesignet for MP3-spillere.

Nå kommer svaret på hvor harddiskene skulle hen - nemlig til Creatives siste generasjon MuVo2-spillere, som nå lanseres i Japan og USA. Spillerne blir nå oppdatert med de nye harddiskene på 5 GB, som er hakket større enn iPod mini sine, og blant annet inneholder en teknologi som kompenserer for kraftige bevegelser.

I tillegg til nye harddisker får MuVo2 FM også FM-radio (sic!), og man kan velge mellom fem forskjellige "snille" farger; Hvit, svart, rosa, lysegrønn og lyseblå - som for øvrig er mistenkelig likt fargevalget til iPod Mini.

Oppdatering: Ifølge Creative kommer ikke MuVo2 til Europa i det hele tatt - fordi importavgiftene og andre kostnader for produkter som har FM-tuner vil gjøre dem uforholdsmessig dyre. Dette er fordi avgiften på radio/TV-tunere blir lagt på prisen til hele produktet - som dermed fører til veldig dyre radioer.

Det kommer derimot en MuVo2 på med 5 GB harddisk uten FM-Radio om kort tid, sier Creative til Hardware.no.

Ifølge DAPreview.com får Muvo2 FM også samme vekt som iPod Mini - på 103 gram, og vil ellers måle 67 x 20 x 66,5 millimeter (H/B/D). Ellers er det mest ukjent, bortsett fra at den også kan ta opp fra FM-tuneren.

(Kilder: VR-Zone, DAPreview.com, Creative USA)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen