Test

MuVo2: En ulik etterfølger

Creative MuVo var den lille thumbdrive-spilleren som skulle gi minimalisme med hensyn til MP3-spillere en helt ny mening. Spilleren hadde ingen funksjoner utover å spille av musikk og justere volum. Display var noe man så på som irrelevant, og det samme mistenker vi Creative for å mene om lydkvalitet og bundle. MuVo var derimot den første spilleren fra Creative som man kunne plugge rett i USB-porten uten behov for egne overføringsprogrammer og den fungerte ypperlig som en liten "thumbdrive".

Den nye MuVo2 er derimot et helt annet produkt. Den har ikke en egen USB-plugg, den er ikke overraskende liten (ved første øyekast i alle fall), har normalt stort display, flere EQ-innstillinger og et design som overhodet ikke ligner på gamle MuVo.

Å i det hele tatt bruke navnet MuVo på denne spilleren er egentlig ganske misvisende, og vi mistenker Creative for å velge dette navnet kun av markedsføringsmessige årsaker. Når sant skal sies så har Creative Rhomba langt større likheter med MuVo enn det MuVo2 har.

Ikke nok med at MuVo2 ikke har noen større likheter utvendig i forhold til gamle MuVo, men den bruker ikke en gang samme lagringsmedium. MuVo2 bruker nemlig en liten 1,8" harddisk og har derfor en kapasitet på opp til 4 GB.

Vi retter en stor takk til Komplett.no som lånte oss MP3-spilleren til testing og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.

Creative MuVo2 X-Trainer 512 MB

Creative MuVo2 1.5 GB

Creative MuVo2 X-Trainer 512 MB   Les mer »

Creative MuVo2 1.5 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen