Nå får Tidal skikkelig konkurranse
(Deezer)

Nå får Tidal skikkelig konkurranse

Flere hiver seg på høykvalitets musikkstrømming – blir gratis frem til nyttår.

Såkalt tapsfri musikkstrømnming er så langt forbeholdt relativt få aktører på musikkstrømmemarkedet, men nå får kresne brukere litt flere plattformer å velge mellom. Deezer har nemlig kunngjort at de slipper en ny PC-app med nettopp denne egenskapen.

Den nye appen, som altså kun slippes til de stasjonære Windows- og Mac-plattformene, byr på 16-bits/44,1 kHz FLAC-lyd (Free Lossless Audio Codec), som skal tilsvare full CD-kvalitet.

Gratis frem til nyttår

Foto: Deezer

Hittil er det kun Tidal som har tilbudt tapsfri musikkstrømming på PC. Deezer har riktignok tidligere tilbudt den tapsfrie kvaliteten gjennom sin Deezer Hifi, men da kun til spesifikke enheter fra blant andre Sonos. Dette stusset vi mye over da vi gikk igjennom alle musikkstrømmetjenester tidligere i høst. 

I forbindelse med lanseringen av den nye appen gjør Deezer det gratis å benytte seg av den tapsfrie strømmingen frem til 31. desember i år for brukere med det vanlige Premium Plus-abonnementet, og etter det må du oppgradere til det overnevnte Hifi-abonnementet om du ønsker å fortsette. Dette koster 200 kroner for nordmenn.

Den nye appen kommer for øvrig også med den nye anbefalingsfunksjonen Flow, som bruker statistiske data til å gi deg den musikken du har lyst til å høre på. Selve designet vil også bli helt nytt sammenlignet med den eksisterende tjenesten.

Appen er fremdeles i betafasen, og det er ennå uvisst når den ferdige versjonen vil være tilgjengelig. 

Lurer du på hvilken du bør velge? 
Her er vår guide til musikkstrømmetjenester »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen