Musikkspiller for små ører

Musikkspiller for små ører

I stedet for å bruke pengene på en CD som fort blir liggende å støve ned, kan man nå heller få en barnevennlig liten spiller fylt opp med musikk. 

Det er selskapet Playaway som er kommet opp med de enkle barnespillerne. Playaway er fra før av kjent for sine lydbok-spillere.

Lite ekstra
Som The New York Times bemerker, skiller spillerne seg først og fremst ut på grunn av sine manglende funksjoner. Du kan ikke laste over egen musikk eller koble spillerne til PCen. Det er ferdig fylt opp med 20 sanger fra ”Hits for Kids”.

De såkalte Kidz Bop to Go players har store knapper og en bitteliten LCD-skjerm som viser sangnummer og hvor lenge det er igjen av sangen. Du får 12 timer spilletid med ett AAA-batteri. Ørepropper følger med.

Høy lyd
Lyden på spilleren er i følge New York Times god, selv om lydnivået kan blir litt for høyt. Siden det er en barnespiller, burde den hatt et ganske lavt maksvolum.

Spillerne selges på Playaways nettbutikk for 30 dollar, altså litt under 200 kroner. De finnes foreløpig i to varianter, med ulike sanger for barn fra ”Hits for Kids”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen