Musikkskribenter søkes

Kulturo tar sikte på å bli Norges beste forbrukerjournalistiske nettsted innenfor musikk- og film-segmentet. Vi vil være en veiledning for våre brukere i jungelen av filmer og plater, og fortelle dem hvilke utgivelser som er verdt å vie oppmerksomhet og hvilke som fortjener å bli oversett.

Kulturo trenger hjelp til å styrke musikkavdelingen.
Kulturo trenger hjelp til å styrke musikkavdelingen.

Humor og skriveferdigheter

Vi er på jakt etter talentfulle skribenter med svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et stort engasjement og omfattende kunnskaper om musikk. Vedkommende blir en del av vår redaksjon og skal i første rekke bidra med anmeldelser av plater, men kan gjerne også bidra med andre typer tekster som for eksempel intervjuer, reportasjer eller blogger, og eventuelt også anmeldelser av filmer.

Vi søker også etter skribenter som vil være med å bidra med nyhetsartikler på fast basis.

Søkeren bør være allsidig og kunne anmelde musikk innen flere forskjellige sjangere. Samtidig er det også positivt med gode dybdekunnskaper om enkeltsjangere. Det er også viktig at søkeren har regelmessig tilgang til e-post, er mottagelig for konstruktiv kritikk og kan forholde seg til tidsfrister og kvalitetskrav.

Kulturo kan tilby søkere et spennende, ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og ved å engasjere seg kan søkeren få være med å forme Kulturo i en spennende fase. Samtidig kan en stilling i Kulturo være viktig erfaring og trening for arbeidslivet. Vi legger vekt på konstruktiv kritikk, og er opptatt av å utvikle og oppfordre våre medarbeidere til å bli enda bedre skribenter. Våre medarbeidere får også beholde plater og filmer etter at anmeldelsen er levert til redaksjonen, og får en liten økonomisk kompensasjon for arbeidet.

Send inn arbeidsprøver

Om det virker interessant å bidra til å gjøre Kulturo til et enda bedre nettsted, så send inn noen arbeidsprøver, gjerne anmeldelser av en god og en virkelig dårlig plate. Anmeldelsen skal bygges opp på samme måte som våre andre anmeldelser, men gjerne med en egen personlig snert. Skriv også et avsnitt eller to om hvorfor du passer som journalist hos oss og hvilke sjangere du vil skrive om. Husk også å oppgi kontaktinformasjon som telefon og adresse før du sender e-posten avgårde til henrik@kulturo.no.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen