Musikkpakke fra Nokia

Nokia satser hardt på musikk om dagene og tilbyr nå en egen musikkpakke beregnet på mobiltelefoner som har mp3-spiller. Pakken er skreddersydd for blant annet 6230i, og den forekommende musikktelefonen N91 med 4 GB minne og plass til 3000 sanger.

Musikkpakken inneholder hodetelefoner fra Koss, kabel for overføring av musikkfiler, lydadapter og et minnekort på 512 MB i en og samme eske. Her er med andre ord alt du trenger for å kunne forvandle mobiltelefonen din om til en solid musikkspiller.

- Med denne musikkpakken blir det en enda bedre opplevelse å lytte til musikk på mobiltelefonen, sier Oskar Södergren i Nokia Mobile Phones.

Nokia har store planer om å markedsføre seg som ledende leverandøren av musikktelefoner, og den nye musikkpakken er et ledd i denne satsningen.

Når du kjøper en mobiltelefon med mp3-spiller følger det som oftest med vanlige øretelefoner med varierende kvalitet. Dette er noe Nokia ønsker å gjøre noe med ved å inkludere hodetelefoner fra Koss i pakken.

- Nå kan man lytte til musikk med vanlige hodetelefoner på mobilen, og det er noe alle musikkinteresserte nordmenn, og spesielt de unge, vil verdsette, sier Södergren.

Ungdom mest interessert
TNS Gallup har gjennomført en undersøkelse blant skandinaviske mobilbrukere på oppdrag fra den finske mobilprodusenten. Undersøkelsen viste at 29 % av nordmennene mener radio er en viktig funksjon på mobilen, og 23 % av oss mener det samme om mp3-spillere.

Ungdom mellom 15 og 24 år dominerer nesten halvparten av gruppen som mener radio og mp3 er viktige kriterier når de skal kjøpe en mobiltelefon.

(Kilde: pressemelding fra Nokia)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen