Musikkmobil for skatere

Nokia Skandinavia og streetware-designerne i kleskjeden WESC har slått seg sammen, og lanserer det de to selskapene beskriver som første felles skritt i et spennende og langsiktig samarbeid.

Musikkmobilen 3250 nærmer seg med stormskritt norske butikkhyller, og det er tydeligvis flere enn Nokia som har tro på den vridbare modellen.

Sjelden, men eksklusiv
Kleskjeden WESC lager blant annet skate- og fritidsklær, og nå har de også kastet seg på mobilmoten. Allerede i slutten av måneden kan 500 ivrige mobilkjøpere få tak i den spesialdesignede versjonen av Nokia 3250.

WESC selv står bak designet av spesialversjonen, men modellen har beholdt den vridbare formfaktoren Nokias 3250 har. I tillegg til utseendet vil spesialversjonen ha en rekke ekstra tilbehør og funksjoner.

Nokia 3250 WESC Limited Edition Travel Kit inneholder nemlig en rekke godbiter den vanlige salgspakken mangler. Noen av godbitene er et minnekort med en digital versjon av WESC Travel Guide med tips om gode restauranter og klubber, en plastlomme, en øyemaske og hodetelefoner fra Sennheiser. Som seg hør og bør følger det også med et ekstrahjul til skateboard.

Mobilen er fylt opp med rundt 40 låter, så du er klar til å digge favorittmusikken allerede fra dag en.

Ifølge en pressemelding fra de to selskapene vil 3250 WESC Limited Edition være tilgjengelig i tre norske butikker; Urban og Stress i Oslo samt Mojo i Porsgrunn fra den 31. mars. Prisen vil ligge rett under 4000 kroner.

For mer informasjon om Nokia 3250 WESC Limited Edition kan du ta en titt her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen