Musikkjournalist i magen?

Kulturo tar sikte på å bli Norges beste forbrukerjournalistiske nettsted innenfor musikk- og film-segmentet. Vi vil være en veiledning for våre brukere i jungelen av filmer og plater, og fortelle dem hvilke utgivelser som er verdt å vie oppmerksomhet og hvilke som fortjener å bli oversett.

Til dette har vi en fin stab av faste frilansere som anmelder utgivelser, skriver nyhetsartikler og feature-saker, og vi vil veldig gjerne ha flere med på laget.

Vi er på jakt etter talentfulle skribenter med svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et stort engasjement og omfattende kunnskaper om musikk.

Hvem vil vi ha?

Vi er på jakt etter talentfulle skribenter med svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et stort engasjement og omfattende kunnskaper om musikk. Vedkommende blir en del av vår redaksjon og skal i første rekke bidra med anmeldelser av filmer eller plater, men kan gjerne også bidra med andre typer tekster som for eksempel intervjuer, reportasjer eller blogger.

Søkeren bør være musikalsk allsidig og kunne skrive om flere sjangere, men vi setter også pris på at våre skribenter har spesielt gode dybdekunnskaper innenfor enkeltsjangere. Det er også viktig at søkeren har regelmessig tilgang til e-post, er mottagelig for konstruktiv kritikk og kan forholde seg til tidsfrister og kvalitetskrav.

Hva tilbyr vi?

Kulturo kan tilby søkere et spennende, ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og ved å engasjere seg kan søkeren få være med å forme Kulturo i en spennende fase. Samtidig kan en stilling i Kulturo være viktig erfaring og trening for arbeidslivet. Skribenter som har jobbet for Kulturo har etterpå fått jobb i blant annet NRK, VG, Aftenposten. Kulturo er eid av en av Norges største medieeiere, Edda Media, og et engasjement hos oss kan også gi et smutthull inn i en av Norges mest dynamiske mediebedrifter.

Vi kan tilby søkere et spennende, ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og ved å engasjere seg kan søkeren få være med å forme Kulturo i en spennende fase.

Vi legger vekt på konstruktiv kritikk, og er opptatt av å utvikle og oppfordre våre medarbeidere til å bli enda bedre skribenter. Våre medarbeidere får også beholde plater og filmer etter at anmeldelsen er levert til redaksjonen, og får en liten økonomisk kompensasjon for arbeidet.

Hvordan søker du?

Om det virker interessant å bidra til å gjøre Kulturo til et enda bedre nettsted, så skriv to prøveanmeldelser, en av den beste platen du vet om, og en om den dårligste. Anmeldelsene skal bygges opp på samme måte som våre andre anmeldelser, men gjerne med en egen personlig snert. Skriv også et avsnitt eller to om hvorfor du passer som journalist hos oss og hvilke medier og sjangere du vil skrive om. Legg ved en CV med kontaktinformasjon som telefon og adresse før du sender e-posten avgårde til henrik@kulturo.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen