Musikk til folket

Musikk til folket

Alle djuices kunder har allerede kunnet laste ned gratis musikk siden 1. november, og nå inviterer Telenor resten av kundene sine ned på musikkfesten.

- Fra 8. november og ut året tilbyr Telenor gratis nedlastning av sanger til mobilen. Vi gir bort like mange sanger som djuice, nemlig 650.000. Dermed gir djuice og Telenor til sammen 1,3 millioner sanger til kundene sine, sier leder for Privat Mobil i Telenor, Jon Erik Haug i en pressemelding.

Til sammen
Men forutsetningene er ikke som først antatt. Det er totalt 1,3 millioner gratisnedlastinger tilgjengelig, og ikke 650.000 låter til hver kunde. Det er altså først-til-mølla-prinsippet som gjelder.

- Vi har allerede etablert oss som Norges beste musikkbutikk på mobilen, og på sikt tror vi at vi også kan bli den største aktøren på lovlig digital distribusjon av musikk i Norge, sier Jon Erik Haug.

Hamstrer
På en uke har djuice-kunder til sammen lastet ned 37.000 gratislåter, forteller Truels Brodtkorb som er leder for djuice.

Han understreker at djuice og Telenor først og fremst tilbyr gratis nedlastning av musikk for å øke kjennskapen til musikk på mobilen.

- Ved å åpne for gratis nedlasting tar vi et krafttak for mobilen som fremtidens kanal for distribusjon av musikk, sier Brodtkorb.

Prisoppgang
Etter nyttår vil det ikke lenger være gratis å laste ned musikk. Prisen per sang vil bli satt opp sammenliknet med prisen på fem kroner som gjaldt før gratiskampanjen.

- Prisen er ikke fastsatt, men vi kommer trolig til å ende på rundt 10 kroner per sang, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Mobilen.no

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen