Musikk i lommeboka

Siden Apple lanserte sin iPod Nano i september, har den lille spilleren ofte blitt sammenliknet med et kredittkort, på grunn av sin minimale størrelse.

Størrelsen er likevel som kjent ikke alt, og iPod Nano har fått mye kritikk på grunn av skjermen som fort får så mange riper at den blir ubrukelig.

Hvis du er lei av at din lille iPod Nano til stadighet får nye riper, hvorfor ikke putte den i lommeboken? Det kan du nå, hvis du kjøper en iPod-lommebok hos nettbutikken Marware.

Billfold Wallet for iPod Nano er en lommebok i lær som er som er spesiallaget for å ta godt vare på din iPod Nano. Lommeboken har en egen lomme for musikkspilleren, med hull i bunnen for ørepluggene og et beskyttende plastvindu over skjermen.

I tillegg til din iPod Nano, har lommeboken selvfølgelig også plass til sedler, mynter og kredittkort. Lommeboken har en pris på $35, eller drøye 230 kroner uten frakt og toll.

Hvis du ikke liker tanken på å ha ledninger stikkende ut av lommeboka, kan du alltids kjøpe deg hodetelefoner fra Macally, som også har en oppbevaringslomme for iPoden din.

(Kilder: Shinyshiny, Marware)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen