Musikk i brillene

Det er selskapene elektronikkprodusenten Motorola og solbrilleprodusenten Oakley som har laget brillehodetelefonene. Og dersom du trodde at dette passer utmerket til å slange seg i solsenga på stranda for å se på badelivet, tar du helt feil. Selvsagt er dette en del av selskapenes satsing på trådløs teknologi for aktive forbrukere, ikke slappe.

Vi velger nå likevel å tro at de passer til sakte beundring av naturfenomener blant sanddyner og dønninger. Glass i toppkvalitet beskytter øynene begge veier, mens lyden av dønningene mot stranda og klirringen av isbitene blandes med den musikken du liker best.

Alle musikkspillere funker
Brillene på bildet har navnet ”O ROKR”, og er slett ikke det eneste designet som Oakley har tatt fram sammen med Motorola. En rekke modeller har ulike varianter av bluetooth, enten som en permanent del av brillen eller beregnet til å feste på brillestengene når du trenger det.

Selv om Motorola produserer mobiltelefoner, er det ikke nødvendig med deres utstyr for å få lyd på øret. Alle musikkspillere med rett variant av bluetooth kan overføre musikk til brillene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen