Musikk for svømmere

Avgangs-studentene fra teknologistudiet ved Brunel kjempet om oppmerksomheten med eksotiske oppfinnelser og kreasjoner av både den ene og den andre sorten. Blant høydepunktene var en gjennomgang av webdesign fra et dyslektisk perspektiv og et automatisert hacke-program, men selv disse oppfinnelsene måtte gi tapt for Sam James' musikkspiller for undervannsbruk.

Idéen kom til han mens han var ute og svømte. For å live opp de ukentlige svømmeturene ønsket han å ta med seg noe musikk på turen, og den kreative studenten satte seg øyeblikkelig ned for å utvikle et par svømmebriller utstyrt med en integrert musikkspiller.

Siden det selvsagt ikke er så praktisk å ha med seg elektriske øretelefoner under vann, valgte Sam en adskillig mer original løsning - han lot spilleren vibrere musikksignalene gjennom hodeskallen og inn til øret. Siden man på denne måten unngår å ta inn bakgrunnsstøy, skal lydkvaliteten til spilleren faktisk være bedre enn det man ville fått i normale omgivelser.

Et amerikansk selskap skal allerede ha vist interesse for den nye oppfinnelsen, og skal ha planer om å bruke den i et kommersielt produkt. Svømmeturen blir aldri den samme igjen.

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen