Musikere omfavner Blu-ray

Blu-ray er totalt overlegen cd når det kommer til lagringskapasitet, og dette åpner for mange nye muligheter for artister. Neil Young er en av de første ut, og skal lansere hele katalogen på det nye formatet.

Mye ekstramateriale
Slik som det ser ut nå vil ikke Young benytte seg av muligheten til å samle mange album på en Blu-ray, men heller gi fansen mange ekstra godbiter i form av uutgitte låter, bildemateriale, dokumentarklipp og intervjuer.

Det vil også være mulig å laste ned ytterligere materiale etterhvert som det blir gjort tilgjengelig på nett, sa Neil Young på en pressekonferanse hos Sun Microsystems i San Fransisco. Sun Microsystems står for programmeringen av menysystem på disse Blu-ray-diskene.

Flere kommer etter
Artister som AC/DC, Bruce Springsteen og Destiny's Child har alle gitt ut livekonserter på Blu-ray, men Warner Music som gir ut Neil Young-utgivelsen, mener at mange vil komme etter.

Det er så stort potensiale i det nye formatet at det kommer til å bli veldig mange som velger å gjøre det samme, hevdet Warner Music på samme pressekonferanse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen