Musikalske minnekort fra Sandisk

Sandisk mener mobilene om kort tid vil ta over for de rene MP3-spillerne. De vil da være med å levere musikken til fremtidens mobilspillere.

Vil selge musikk på minnekort
Ifølge Betanews har Sandisk derfor strakt ut en hånd til de fire største musikkprodusentene, Sony, Universal, EMI og Warner om å selge deres musikk på egne typer minnekort kalt "Slotmusic". Disse kortene vil være av typen MicroSD, en korttype som benyttes av de fleste nyere mobiltelefoner og også nye MP3-spillere med rom for minnekort.

Sandisk vil levere musikken på kortene i MP3-format uten kopisperrer. Via en USB-ledning skal du enkelt kunne spille av musikken på din PC selv om du ikke har en fysisk minnekortinngang.


Sandisk mener dette minnekortet skal danke ut CD-en.

Kommer forbrukerne i møte
Musikkbransjen ser at CD-salget går stadig nedover i takt med at flere og flere ønsker å anskaffe seg musikken digitalt slik at den enkelt kan kunne brukes på flere avspillerplattformer. Så langt har bransjen selv slitt med å finne en ordning for salg av slik musikk som er til glede for forbrukerne som må slite med rigide kopisperrer på musikken de kjøper lovlig.

Muligens vil Sandisk sin løsning være en døråpner for salget av digital musikk, men salg av musikk på minnebrikker vil neppe kunne kappes med salg av musikk via nett i tiden fremover.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen