Mus utstråler negative ioner

Alternativ tekst mangler
Wired Laser Mouse X1000

Blant AOpens mus-nyheter finner vi to laser-mus av den mer tradisjonelle sorten - en med kabel og en uten, og en mer spesiell mus som sender ut negative ioner.

Wireless Laser Mouse X1100 og Wired Laser Mouse X1000 har begge seks knapper og justérbar oppløsning på enten 800 eller 1600 DPI. Begge musene skal være svært fleksible med tanke på underlaget, og skal kunne benyttes på alt fra papir til glass og speil.

Alternativ tekst mangler
Wireless Laser Mouse X1100

De to musene skal bruke svært lite effekt, som fører til lang batterilevetid på den trådløse modellen. Ifølge AOpen skal batteriet på den trådløse modellen vare i inntil en til tre måneder, avhengig av bruken. Batteriene er i tillegg av den oppladbare sorten.

Et noe mer spesielt produkt er AOpens Anion-mus, som vi så vidt nevnte i juni. Denne musen skal motvirke positive ioner i luften, forårsaket av stråling fra elektriske komponenter. Ifølge undersøkelser kan positive ioner ha negativ innvirkning på helsen. AOpen Anion motvirker dette ved å sende ut negative ioner av en mengde på 1 000 000 per kvadratcentimeter, innenfor en radius på 50 cm.


Alternativ tekst mangler
AOpen Anion Mouse

Ifølge AOpen skal negative ioner blant annet føre til at man ikke blir så lett trøtt, at immunforsvaret styrkes, at fordøyelsen forbedres og at PH-verdien i blodet normaliseres. Det høres vel og bra ut, men vi venter med å sprette champagnen til uavhengige testere har sagt sitt.

Priser eller tilgjengelighet er ikke kjent.

(Kilde: AOpen)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen