(Bilde: Binatone)

Mursteinmobilen vender tilbake

80-tallet banker på døren.

Det fantes mobiltelefoner på 80- og 90-tallet også, og den gangen var det ikke snakk om små og flate duppeditter som gled lett ned i lomma. Nei, i gamle dager var det snakk om regelrette mursteiner, som var både tjukke og tunge.

Av alle ting vender mursteinmobilen tilbake med «The Brick» fra selskapet Binatone. Dette selskapet har innsett at 80-tallstrendene er på vei tilbake, og mener at dette også kan overføres til elektronikken.

To i én

Hvis du har lyst til å vandre rundt med en giganttelefon som ikke er en brettmobil, kan altså The Brick være noe for deg. Binatone hevder at det er snakk om en «to i én»-telefon, ettersom den fungerer som en frittstående mobiltelefon eller som et «tilbehør» til smarttelefonen.

Du knytter The Brick opp til smarttelefonen din via Bluetooth, og deretter får du tilgang til å ringe telefonkontaktene via beistet. I tillegg kan du spille av musikk med «de kraftige høyttalerne» som er bygd inn i mursteinen.

Imponerende batteritid

The Brick dukker opp i to varianter (Standard Edition og Power Edition), som kan friste med batteritider på henholdsvis én og tre måneder i standby-modus. Med et tilleggsbatteri kan denne tiden økes til et halvt år.

I første omgang er det Storbritannia og Frankrike som får The Brick i butikkhyllene, og det vil skje i starten av oktober. Standardversjonen koster 50 pund (475 kroner), mens kraftutgaven går for 80 pund (760 kroner).

Les mer om The Brick på MeetTheBrick.com.

Mer fra det glade tiåret:
Slik hadde Wikipedia sett ut på 80-tallet »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen