Mursteinen er tilbake

Syns du dagens mobiltelefoner er for små? Da bør du ta en titt på den kinesiskproduserte Retro Brick. Denne telefonen er alt dagens mobiltelefoner ikke er: Gigantisk.

Micro-T, som telefonen ironisk nok heter, er en kopi av Motorolas gamle mursteinstelefoner. De gamle telefonene veide opp mot et kilo, og lot deg snakke en drøy halvtime før du måtte finne frem laderen igjen.

Den nye mursteinstelefonen har fått en aldri så liten teknologisk overhaling. I motsetning til originalen, har Micro-T en fargeskjerm med 128 x 144 pikslers oppløsning, og kan sende SMS. Dessuten er den nye mursteinen utstyrt med 40 toners polyfoniske ringetoner.

Micro-T kan fint brukes her hjemme, siden den er utstyrt med tobåndsstøtte. Dessuten har den kinesike telefonen også engelske menyer, slik at forvirringen ikke skal være komplett.

Om batterilevetiden holder til mer enn en halvtimes tale er vi ikke sikker på, men produsenten skriver at Micro-T har et Li-Ion-batteri med lang levetid. Prisen er også usikker, men produsenten har telefonen på lager.

Det eneste minuset er at de kun tar i mot bestillinger som er på mer enn 100 telefoner. Mer informasjon finner du på produsentens hjemmesider.

(Kilder: Gizmodo.com, 11-fingers.com.org)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen