Murphy pensjonerer seg fra film

Er det på stand up-scenen vi kommer til å få se Murphy fremover?
Er det på stand up-scenen vi kommer til å få se Murphy fremover?

Eddie Murphys filmkarriere nærmer seg nå slutten og den kommer til å være over innen de tre neste årene, ifølge skuespilleren selv.

30 år i rampelyset

- Jeg planlegger å lage filmer til jeg er 50 år gammel. Det er 2 år og 8 måneder til. Etter det er det tilbake til scenen og stand up-komikk, sier Murphy til nettstedet Today.

Murphy har laget filmer siden han var 20 år og slo gjennom allerede med sin første film, "48 Hours". I sine snart 30 år innen filmbransjen har han laget nærmere 40 filmer og etablert seg som en av verdens største filmstjerner. Spesielt vil han kanskje bli husket for sin rolle som Axel Foley i "Beverly Hills Purk"-filmene.

Axel Foley kommer tilbake

Før han trekker seg tilbake, så ser det ut til at fansen vil få servert en fjerde og muligens siste "Beverly Hills Purk"-film, selv om den siste filmen har hatt litt problemer.

- Jeg kom i form, men manuset ble aldri ferdig. Jeg bare vandret rundt i form for ingenting. Jeg hadde virkelig elsket å gjøre den filmen, legger han til.

En eldre Axel

Men hvor vil en Axel Foley som nærmer seg 50 år være? Stjernen selv hadde noen ord om saken:

- Da de først startet på manuset, så tenkte de på hvor Axel ville være. De vil prøve å vise bakgrunnshistorien og alt han har vært gjennom til nå, sier Murphy.

- La oss heller bare lage en skikkelig god purkefilm, foreslår Murphy selv.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen