Illustrasjonsbilde

Teknofil Munnspray gjør deg full på et blunk

Illustrasjonsbilde

Wahh Quantum Sensations gjør deg full på et blunk

Munnspray gjør deg beruset på sekunder – og edru like fort.

Har du noen gang ønsket at du kunne bli full, men uten å måtte bruke masse penger på alkohol og ta stadig hyppigere turer til toalettet etter alt inntaket?

Hvis du svarer "ja", kan Wahh Quantum Sensations være noe for deg. Dette er et produkt som er designet for å hjelpe deg med å bli beruset på et øyeblikk, men produsentene hevder at potensielle negative konsekvenser er begrenset ettersom du blir edru like fort. Dette skriver Daily Mail.

Hvordan virker det?

Wahh Quantum Sensations fungerer ved at alkohol kommer inn i blodbanen din via en munnspray – ikke ulikt en inhalator. Dermed får du en rask følelse av å være full, som (dessverre?) går over like fort.

Alkosprayen leverer en liten mengde alkohol på 0,075 ml rett i munnen din. Det innebærer at rundt 1000 sprayer tilsvarer en drink som vanligvis inneholder 40 til 60 ml alkohol. Hver kapsel tilbyr 21 "shots".

Trå forsiktig

Selv om du bare er full i noen få øyeblikk, er det likevel viktig ikke å bruke Wahh Quantum Sensations i situasjoner der påvirkning av alkohol kan være livsfarlig, som for eksempel når du kjører. I tillegg kan det være visse bieffekter som påvirker dine motoriske og kognitive egenskaper.

Wahh Quantum Sensations går for 20 euro (150 kroner) når den dukker opp på markedet i Europa.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen