Multiplikatorjustering på A64 mulig

Som vi nevnte i vår test av KV8-Pro så mottok vi opp til flere versjoner av kortet før vi fikk det som ble ansett som siste tilskuddet på treet. Nå er altså revisjon 1.1 på vei, og det medfører seg flere fordeler.

For det første er det noen som har vært skeptisk til å kjøpe KV8-Pro grunnet virrvarret av hovedkort som har havnet på markedet med stadige nye feilrettelser på de gamle kortene. ABIT sier nå at alle som eventuelt har problemer med sine tidlige KV8-Pro-kort kan få byttet dem inn i revisjon 1.1 som skal være feilfri.

Larry Wu hos ABIT fortalte oss følgende: "We're very serious on services, thus users who buy from shops such as Komplett, can ask them to take their version 1.0 back and wait for our switch." De nye kortene vil være tilgjengelig i Norge rundt 23. juli.

Den andre fordelen vil kanskje forbause de fleste, for ABIT påstår at deres nye kort vil være i stand til å øke multiplikatoren på vanlige Athlon 64-prosessorer, noe som så langt kun har vært mulig på Athlon 64-FX. I følge ABIT er dette en funksjon som egentlig sitter i K8T800-Pro-chipsettet, men som ikke er aktivert originalt.

Denne muligheten vil man også finne på 939-versjonen av hovedkortet, kjent som AV8, som vi kommer med en test av i løpet av helga.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen