Multimediaskjerm fra ViewSonic

ViewSonic sin nye VX750-skjerm kan selvfølgelig også vise skarpe og klare bilder, og har en naturlig oppløsning på 1280x1024 med lysstyrke på 250 nits og kontrast på 450:1. Responstiden er på svært spillbare 16 millisekunder.

Skjermen er tiltenkt krevende brukere i nesten alle bruksområder - men er kanskje aller best egnet til multimedia-maskiner med tanke på lyden. Høyttalerne yter bare 5 Watt per kanal, men den kommer med et ganske hendig øretelefonuttak på frontpanelet og mulighet for å plugge den direkte til et høyttalersystem.

Ellers er den vertikale synsvinkelen på maks 160 grader, og den horisontale på 145. ViewSonic hevder også at responstiden gjør det mulig for skjermen å vise video og spill i maksimalt 62,5 bilder i sekundet. I tillegg kommer skjermen med sRGB fargebehandling, en standard som "garanterer" at fargene du ser på skjermen er de samme som andre ser på skjermer med samme standard, og på utskrifter.

Les mer om skjermen på Viewsonic sine hjemmesider.

Skjermen skal være i tilgjengelig fra i dag, og får en anbefalt utsalgspris på 4290 kroner uten moms. Dagens beste pris i prisguiden er på 4865 kroner med moms.

(Kilde: Viewsonic)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen