Multimedia fra Alcatel

Alcatel er ikke akkurat den mobilleverandøren som har slått hardest fra seg i Norge, men det betyr ikke at produsenten ikke kan lage skikkelige telefoner. Den nye One Touch 756 ser nemlig ut til å kunne konkurrere med de aller fleste mobiltelefoner på markedet i Norge.

One Touch 756 er en trippelbåndstelefon med støtte for både GSM 900, 1800 og 1900, noe som gjør den brukbar i Europa, såvel som i Nord-Amerika.

Telefonens TFT-skjerm har en oppløsning på 128 x 160 piksler og en imponerende fargedybde på hele 262.000 farger.

Den nye modellen har videre blitt utstyrt med et integrert VGA-kamera, noe som betyr at man kan ta bilder med en oppløsning på opp til 640 x 480 piksler. Kameraet har zoom og nattmodus.

Man kan også ta opp videoklipp med en varighet på inntil 30 sekunder. En gøyal funksjon er at man kan stille inn telefonen til å spille av videoklipp når noen ringer.

Alcatel One Touch 756 stiller ikke svakt på teknologifronten. Telefonen har blant annet fått GPRS klasse 10, noe som gir høy hastighet ved surfing på nettet.

WAP 2.0 sørger videre for at man kan lese de mest avanserte WAP-sidene, mens Java MIDP 2.0 blant annet åpner for å spille Java-spill med 3D-grafikk.

Telefonen har også muligheter for å bruke vanlige MP3-filer som ringetoner, for de som måtte ønske det.

Noen fullverdig multimedieavspiller er enheten allikevel ikke, ettersom den ikke har mer enn 4 MB med minne, noe som såvidt holder til en enslig MP3-fil.

Batteriet til One Touch 756 har en taletid på hele ni timer, noe som burde holde for selv den mest ivrige mobilbrukeren.

Spesifikasjonene til One Touch 756 viser at Alcatel ennå henger med i kampen. Vi håper vi får se mer til produsenten i tiden fremover.

Telefonen er forøvrig allerede på markedet, og selges blant annet på nettstedet Nomatica.com. Prisen for godsaken ligger på i underkant av 2500 kroner. Nomatica selger imidlertid bare modeller uten norsk T9-ordliste.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen