Multikunstner med krefter

Multikunstner med krefter

Moxi har kommet med en linjelekker mediasenter-boks som heter HD DVR, og visstnok skal gjøre livet lettere for en.

Menysystemet til Moxi har mottatt mye rosende omtale, og selve boksen er heller ikke vond å se på. Den bør gli rett inn i en stereobenk med en fasade av sort pianolakk.

Boksen kan skilte med doble HD-tunere, automatisk hopp-over-reklame, nyhets-feed, småspill og mye annet spennende. Ellers har den det meste av tilkoblinger, og tilbyr blant annet HDMI 1.3b, S/PDIF og coax optisk utgang, to USB 2.0 (1 i front og 1 bak), ekstern SATA-port og 10/100 Mbps Ethernet-port.

Med en 500 GB harddisk kan den lagre opptil 75 timer med HD-materiale og 300 timer i standard oppløsning (SD).

Den kan også oppgraderes med en ekstern harddisk på opptil 2 TB, som sørger for ytterligere 300 timer med HD eller 1200 timer med SD.

Moxi har et intuitivt grensesnitt
Moxi hevder å ha et intuitivt grensesnitt

På nett

Via hjemmenettverket kan boksen streame musikk og bilder fra en lokal datamaskin. Dette må derimot skje med kabel, da den ikke har innebygget trådløst nettverkskort. Man kan også bruke Moxi til å surfe på nettet.

Via nettet kan Moxi HD DVR programmeres til å ta opp programmer når man selv ikke er tilstede. Dette kan være praktisk når man er langt hjemmefra og kommer på noe man vil se på.

Boksen har ikke kommet til Norge enda, og det er foreløpig usikkert når eller om det skjer. I skrivende stund koster den 799 USD i USA, eller ca. 5500 kroner.

Se de fulle spesifikasjonene hos Moxi.

(Kilde: Moxi)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen