Multifunksjon med laser

3200 MFP (foro: Xerox Norge)
Xerox 3200 MFP

Phaser 3200 MFP gir utskrifter i en oppløsning på 1200 dpi, har en utskriftshastighet på 24 sider i minuttet, og skal ifølge Xerox takle ca. 10 000 utskrifter i måneden.

Videre er den utstyrt med programvare for skanning som muliggjør sending av dokumenter direkte til PC-er for redigering, lagring og deling. Skanneren støtter flere vanlige formater som Word, Excel, PDF, JPEG og TIFF. Phaser 3200 MFP skanner fargedokumenter i opptil 4800 dpi.

Sikkerhet og miljø

Nye sikkerhets- og miljøfunksjoner skal gjøre skriveren attraktiv for bruk i mindre bedrifter og hjemmekontor. Faksdelen på maskinen er utstyrt med sikkerhetsteknologi som for eksempel forhindrer innkommende fakser i å skrives ut, inntil brukeren har tastet en kode. Phaser 3200 MFP kan også sende fakser direkte til e-postkontoer for å sikre konfidensiell informasjon.

Også funksjoner for papirbesparelse er på plass i multifunksjonsskriveren. Fakser kan sendes direkte fra PC, og slipper sådan å skrive ut dokumentet før sending. Videre kan maskinen kopiere tosidige dokumenter til én side. Internasjonale miljøstandarder som Energy Star oppfylles.

Pris og tilgjengelighet

Veil. pris er fra ca. 2600 kr. Se lenker til produktet i prisguiden under.

(Kilde: Xerox Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen