Multifjernkontroll for PC-en

Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

Logitech Wireless DJ Music System er et trådløst system for lydoverføring, som leveres komplett med fjernkontroll, sender (USB-basert) og en mottaker som kobles til stereoanlegget. Lydoverføringen er basert på Logitechs Music Anywhere-teknologi, som er Bluetooth-basert (A2DP).

Fjernkontrollen har rullehjul og egen skjerm, noe som skulle gjøre navigasjon og søking så fleksibel som mulig fra en fjernkontroll. Rekkevidden oppgis å være hele 50 meter.

Wireless DJ Music System leveres med egen programvare kalt StreamPoint, som gjør det mulig å søke i musikksamlingen på PC-en. Systemet takler ifølge Logitech alle lydformatene som PC-en gjør. Tidligere programvarebaserte løsninger fra Logitech har vært Windows-baserte, så i Linux vil fjernkontrollen trolig ha begrenset funksjonalitet.

Fjernkontrollen drives av et oppladbart Lithium-batteri. Batterilevetiden oppgis til en uke, og mottakerenheten fungerer som ladestasjon. Systemet kan bygges ut med ekstra mottakere, og en sendeenhet kan levere musikk i opp til fire rom totalt.

Produktet vil være tilgjengelig fra september til en veiledende pris på 1999 kroner. Flere nettbutikker har imidlertid allerede lagt inn produktet i sine prislister, og lanseringsprisen ser ut til bli noe lavere enn veiledende.

For flere bilder og mer informasjon, se vår lanseringsguide.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen