Multicom med Atombasert mediacenter

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har lenge vært snakk om Nvidias Ion-plattform til Atom, men foreløpig har det ikke vært så mange produkter på markedet. Dete ser nå endelig ut til å endre seg og det dukker opp stadig nye produkter basert på Ion.

Fordelen til Ion-plattformen er at skjermkortet er langt kraftigere enn det Intel klarer å levere til Atom. I tillegg kan det innebygde Geforce-kortet hjelpe til med å dekode HD-videoer, noe som gjør det mulig å bruke Atom i mediacenter-systemer.

Multicom har dermed lansert Media Center Mini 120. Denne inneholder Intel Atom N330 som er en dobbelkjerne på 1,6 GHz, Nvidia Ion med Geforce 9300, opp til 2 GB ram og 500 GB harddisk. Av tilkoblingsmuligheter finner vi HDMI, DVI, SPDIF, 6 USB 2, Seriellport (!), 2 PS2-porter (!), gigabit-nettverk og innebygd optisk av ønske (enten DVD eller Blu-ray). Hele systemet er drevet av en beskjeden 60 watts strømforsyning.

Målene er og beskjedne, nemlig 18,5 x 24 x 7 cm (B x D x H). Prisen starter på 3069 kr noe som inkluderer 1 GB ram, 80 GB harddisk, DVD-brenner, mus og tastatur. Om man ønsker Windows er det ikke inkludert i den nevnte prisen. Trådløst er heller ikke innebygget, men kan kjøpes utenom via et USB-adapter.

Ifølge Multicom er maskinen ekstremt stillegående da den kun kommer med en enkelt stillegående kabinettvifte.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen