TEST: Multicom Kunshan W870
Test

Multicom Kunshan W870

I løpet av 2009 var det de små nett-PC-ene som fikk mye av fokuset. Bærbare er generelt sett virkelig i vinden, men selv om smått kanskje er godt, kan ikke 10"-maskiner brukes til alt.

Multicom er en av meget få aktører som bygger bærbare maskiner på det norske markedet. Det er ikke lenge siden vi tok en titt på NAW-serien, og i dag er det Kushan som står på testbenken. Kunshan W870 er det fulle navnet, en maskin med en 17.3" skjerm i oppløsningen 1920 x 1080 piksler. Skjermen er med andre ord klar for fult HD-bruk, og en bakgrunnsbelysning bestående av lysdioder burde lage et skarpt bilde.

Maskinen er av den typen der du kan kombinere sammensetningen av komponentene selv. Prosessoren er basert på Intel Core i7 hele veien, i modellene 720QM, 820QM og 920X. Skjermkortet på samtlige modeller er et Nvidia GTX 280M, støttet opp av 2 eller 4 GB minne. Når det kommer til lagring så har maskinen to plasser for 2,5" harddisker, og hvis du ønsker er det mulig å velge SSD-enheter.

Dagens testmaskin består av en i7 720QM prosessor på 1,6 GHz, 2 GB minne og totalt 1 TB lagringskapasitet på konvensjonelle harddisker.

La oss se hva Multicom har å by på denne gangen!

Takk til Multicom som sendte produktet til test.

Multicom Kunshan W870

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen