Multicom kopierer Apple

Apple overrasket markedet for hjemme-PC da de i 1998 kom med sine første desktopmaskiner hvor maskinen var integrert i skjermen. Senere har de perfeksjonert dette designet, men de er ikke alene om å ville gi deg en maskin som ser bra ut hjemme.

Satser på design
Den norske PC-produsentet Multicom melder nå at de lanserer en ny maskin. Denne gangen har de satset spesielt på design, og lik Apple har de valgt å integrere selve maskinen i skjermen. Heldigvis har teknologien utviklet seg siden Apple lanserte sin Imac G3, og på bildene ser utvilsomt Multicom Yushan L390T fin ut.


Multicom satser på design med sin nye maskin Yushan L390T.

Skjermen på maskinen er på 19 tommer, selve maskinen skal du kunne konfigurere etter ditt eget ønske. Ifølge pressemelding kan Multicom friste med 4GB minne 320GB harddisk, innebygd bluetooth, HDMI, trådløst nettverk og dobbeltkjerneprosessor.

- Vi ønsker å tilby denne til de som vil ha en lekker PC som tar liten plass, sier Tron Atle Løvig, daglig leder i Multicom, ifølge pressemeldingen.

Berøringsfølsom skjerm, om du ønsker
Om du ønsker det kan også maskinen leveres med berøringsfølsom skjerm. Multicom mener dette vil bli mest nyttig for butikker som trenger en diskret maskin i sine lokaler. En slik skjerm vil utvilsomt heve prisen en del, men i utgangspunktet koster denne maskinen 8000 kroner, ifølge Multicom.

Maskinene vil være klare for levering i juli.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen