Test

Multicom Compal NAW20

I dag er det konsumentmaskinen Multicom Compal NAW20 som har funnet veien til kontoret vårt. Dette er en 14-tommers maskin på den nye CULV-plattformen, der prosessoren kommer ferdig loddet på hovedkortet. NAW20 er en mellomstor maskin som ikke har den høyeste vekten, et godt skjermkort og grei batteritid.

Den 13,9" brede skjermen blir belyst av lysdioder, og er dermed ikke spesielt tykk. Oppløsningen Multicom frister med er 1366 x 768 piksler, noe som er ganske så behagelig for mellomstore maskiner.

Du kan selv velge komponentene som utgjør maskinen, men dagens testmaskin bestod blant annet av en Intel Core 2 Solo U3500-prosessor på 1,4 GHz. Lagringskapasiteten er på 250 GB, og om du ønsker så er SSD også en mulighet. 3 GB minne er på plass, sammen med et ATI Mobility Radeon HD4330 grafikkort. Sistnevnte er for tiden ett av de kvasseste skjermkortene på CULV-plattformen.

Som de fleste bærbare maskiner på markedet leveres også denne med et lite webkamera, med tilhørende mikrofon. På det meste er maskinen 31 mm tykk, 240 mm dyp og nesten 34 cm bred. Vekten ligger på 2,1 kilogram.

Multicom er en av få norske butikker som bygger de bærbare maskinene selv, vi tar en titt!

Takk til Multicom som sendte produktet til test.

Multicom NAW 20   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen