Mulighet for Nvidias Ion-plattform i minibærbare

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kilder forteller at Nvidias Ion ikke kun er ment for små desktop-maskiner. Man kan i nær fremtid komme til å se små bærbare maskiner designet for denne plattformen, men bare om produsentene har mot nok til å gjøre det.

Ikke bare å kjøre på

Det største problemet for Ions framtid er at en eller flere modige produsenter må gå stikk mot Intel og deres regler for å kunne lage noe slikt. Så langt er det ikke kjent om noen kommer til å gjøre dette, men vi skal ikke se bort fra at det virkeliggjøres innen kort tid.

Markant bedre ytelse

Ankepunktet for Intels Atom-plattform, med Intel 945G-brikkesett, i forhold til Nvidias Ion med Nvidia 9400-brikkesett (bl.a. funnet i Macbook) er at Nvidias plattform bl.a. kan kjøre mindre krevende spill og kan spille av 1080p-videoer uten problemer. Dette vet Intel meget godt, og dette er hovedgrunnen til at de er imot den Atom-baserte Ion-plattformen.

Dette kan bli spennende, men så lenge plattformen ikke har Intels velsignelse har dette små sjanser for å bli stort – Nvidia har overrasket oss før, la oss håpe de kan gjøre det igjen.

(Kilde: Fudzilla.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen