Det ser ut som IE9 vil få syv rette i en rekke tester

Muligens full pott for IE9

Blant både en rekke brukere og programmerere bak en hver nettside, har ikke Internet Explorer-nettleseren vært det helt store. Som programmerer har utallige hårrøtter måtte bøte med livet hver gang man endelig har fått en nettside til å fungere riktig i en rekke nettlesere, foruten IE der den fort har sett ut som et takras.

Microsoft har nå snekret sammen en nettside hvor hele 192 testresultater sammenligner den kommende nettleseren IE 9 med en rekke andre populære kandidater på markedet. Det hele virker så langt lovende!

Ut fra tallene Microsoft presenterer ser det ut som om IE9 får full pott under samtlige tester, inkludert HTML 5-standarden. Dette er ikke bare godt nytt for dem som setter sammen nettsider, men det kan også gi mye godt for dem som ikke setter spesielle krav til sin nettleser. Internet Eksplorer har tross alt en ganske solid posisjon på markedet, og brukes av personer i alle aldre.

Prøv selv

På nettstedet, som du forøvrig finner ved å klikke her, kan du selv kjøre samtlige tester i en liten tidlig versjon av nettleseren.

Det er riktig nok slik at dette er tester Microsoft selv har gjort, og man kan ikke selv prøve en konkret betaversjon. Det som nå bare gjenstår er at sluttproduktet leveres slik man blir lovet, og når det skjer, kommer vi nok tilbake med en egen test!

Kilde: Microsoft

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen