Mulig lansering av nye Iphone

Fra 7. til 11. juni avholdes Apples årlige utviklerkonferanse WWDC i San Fransisco. Apple har tradisjon for å slippe nye Iphoner i sommermånedene juni og juli.

Etter en vår med massiv rykteflom som nylig nådde et slags toppunkt i Gizmodos bilder av en gjenglemt eller stjålet Iphone-prototyp forventer mange at at neste generasjon epletelefon er rett rundt hjørnet.

Den såkalte keynoten, eller åpningstalen, finner sted 7. juni. Det er her man forventer at eventuelle storlanseringer vil bli luftet for både utviklere og presse.

Bytter kameraleverandør?

Da Gizmodo nylig viste frem Apples forlorne prototyp var det noe uklart hva slags kamera den hadde. Man antok det dreide seg om en brikke med 5 megapikslers oppløsning.

Ifølge nettstedet Chosun.com skal det nå være klart at det blir elektronikkgiganten LG som skal forsyne kamerabrikken i neste generasjon Iphone.

Produksjonen av brikken er allerede i gang, hevder nettstedet. Produksjonen skal ha pågått i snart en måned, og LG Innoteks fabrikk i Gumi i Sør-Korea skal være være i full gang med produksjonen fra andre halvdel av 2010.

Les også:

(Kilder: mobilsiden.dk, chosun.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen