Mulig bilde- og spesifikasjonlekkasje for Sonys nye Xperia Z4
(Bilde: Nowhereelse.fr)

Mulig bilde- og spesifikasjonlekkasje for Sonys nye Xperia Z4

Den nye toppmobilen ser ut til å minne mye om forgjengeren, på alle måter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mens både HTC og Samsung har sluppet sine nye toppmodeller for året har vi fortsatt til gode å få bekreftet en lansering fra Sony sin side, selskapet bak de velrenomerte Xperia Z-modellene.

En etterfølger til Xperia Z3, Xperia Z4, har vært ryktet i lengre tid og det har versert flere ulike rykter. Nå virker det imidlertid som spesifikasjonene har endret seg igjen – til det som kan være de endelige da også bilder av telefonen skal ha lekket via flere nettsider det siste døgnet. Du kan blant annet se flere bilder, som alle skal være av den uannonserte Xperia Z4, hos hos franske Nowhereelse.

Nå har Tech Times samlet det som skal være siste nytt om spesifikasjonene til toppmobilen.

Dette skal være et bilde av den nye Sony Xperia Z4.
Dette skal være et bilde av den nye Sony Xperia Z4. Foto: Nowhereelse.fr

Kjent maskinvare

Xperia Z4  ser ut til å få Qualcomms åttekjernede Snapdragon 810-prosessor klokket til 1,9 GHz, som i skrivende stund er den kjappeste mobilprosessoren på markedet og blant annet benyttes i den konkurerende One M9 fra HTC.

På grafikkfronten vil Andreno 430-brikken lede an, mens på minnefronten er det snakk om at Z4 vil få enten 3 GB eller 4 GB RAM og 32 GB intern lagringsplass.

Om bildene er noe å gå ut i fra ser det heldigvis ut som Sony holder fast på muligheten for å utvide lagringsplassen med et SD-minnekort.

Full-HD

Designen skal være i samme bane som de tidligere Z-modellene, og når det kommer til skjermen skal Xperia Z4 etter sigende utrustes med et 5,2-tommers IPS-panel med Full-HD-oppløsning – noe som gir en punkttetthet på 432 punkter.

Hovedkameraet skal videre by på en 20,7 megapikselsensor, mot fem megapiksler på frontkameraet.

Sony-mobilene er fra tidligere kjent for god batterikapasitet, og om ryktene stemmer vil Z4 få et nok så stort batteri på 3400 mAh. Det ser også ut til at Z4 vil føre arven fra familiemedlemmene videre ved å fortsatt være motstandsdyktig mot vann ned til 1,5 meter.

Er her for å bli

I tillegg til heftige spekulasjoner rundt den neste topptelefonen har flere medier den siste tiden satt spørsmålstegn ved Sonys mobildivisjons fremtid. Forrige uke tok imidlertid Sonys markedsføringssjef for Storbritannia bladet fra munnen og hevdet overfor Business Insider at selskapet «er her for å bli».

Sett opp et prisvarsel i Prisguide og få beskjed når Sony Xperia Z4 kommer i salg »

Ute etter ny mobil?
Sjekk Tek.nos toppliste »

(Kilder: TechTimesNowHereElse)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen