MTV til mobiler i USA

Hutchison 3G UK og MTV har tilbudt filmsnutter fra MTV-programmer til kunder i Storbritannia siden 2003. Nå kommer USA etter, og det er innhold fra en rekke kanaler i MTV-nettverket som tilbys abonnenter hos Verizon Wireless.

Joke-of-the-day
Kanalene Nickelodeon, Comedy Central, VH1, og CMT er med på tilbudet, og fra Comedy Central er det mulig å abonnere på dagens vits. Det er ganske enkelt en SMS-tjeneste, hvor man får tilsendt en vits om dagen. I Norge kan man velge og vrake av helt like og liknende tjenester, så dette skulle ikke behøve noen nærmere presentasjon for amobils lesere.

Videre skal VH1, som er en musikk-kanal, tilby ringetoner og bakgrunnsbilder fra musikkverdenen, mens "MTV Made Hear" er ringetoner som kjente produsenter og musikere har laget spesielt for MTV og som man ikke får tak i noen andre steder. Denne tjenesten skal etter hvert lanseres flere andre steder i verden, men Norge står foreløpig ikke på lista over aktuelle land.

Mobilvideo
Den siste delen av MTVs amerikanske mobilsatsning er innenfor 3G-verdenen. Samtidig som Verizone lanserer sitt 3G-nett neste måned, skal MTV åpne for at brukere kan laste ned klipp fra MTV, VH1 og flere andre kanaler innenfor MTV-nettverket. Enten man er ute etter tegnefilm fra Nickelodeon eller litt real countrymusikk fra CMT (Country Music Television), så skal forbrukerne kunne ta ned filmsnutter og små programmer produsert spesielt for mobiltelefonen.

I Norge har en flora av SMS-tjenester vært tilgjengelig en god stund, mens NRK og TV2 har tilbud for brukere både med og uten 3G-telefoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen