MSN utvikler en ny startside


Klikk på bildet!

Nettsiden lar deg enkelt legge til populære nyhetsfeeder, og man kan lett bla seg frem til flere sider ved å benytte seg av navigasjonsmulighetene. Blant annet finner vi dagens astronomi-bilde fra NASA enkelt under vitenskap og teknologi.

Men det aller mest interessante må være fremsiden, der du kan få frem en oversikt over de nettsidene du leser til daglig. Her kan du legge inn nøyaktig de RSS- eller Atom-kildene du vil, slik at du enkelt kan få en helt personlig startside som gir deg de nyhetene du er interessert i å lese.

Nettsiden er svært enkelt bygd opp, og er helt fri for reklame. Bildet over er fra den ene prototypen, og mange vil gjerne kjenne den igjen fra MSN-startsiden. Den andre vil kanskje være litt kontroversiell i Microsoft-kretser, da den lar deg søke i Google direkte fra fremsiden.

Ingen av prototypene støtter på dette tidspunktet Opera, og støtte for Firefox finnes bare på den første av de to. Du kan selv teste dem på start.com/1 og start.com/2. Vi gjør oppmerksom på at dette er snakk om utviklingsprototyper, og at det derfor stort sett bare er nyttig for å leke med.

Kilde: BetaNews

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen