MSN til Netcom

I fjor lanserte Netcom og en rekke andre mobiloperatører under TeliaSonera surfeportalen SurfPort for sine kunder. En storavtale med Microsoft gjør at Netcom-surfere kan bruke blant annet MSN via operatørens surfeportal.

I følge Computerworld innebærer avtalen at Microsoft blir hovedleverandør av innholdet Netcom-brukere finner på SurfPort. Fra før av kan Netcom-brukere finne alt fra nyheter til værvarsel og trafikkmeldinger på portalen.

Med Microsoft om bord vil tjenestene Windows Live Messenger og Windows Live Mail bli integrert i SurfPort, slik at brukerne kun behøver å åpne portalen for å se om de har fått e-post eller om noen MSN-kontakter er pålogget.

- MSN Messenger og MSN Hotmail er veldig populære tjenester, særlig blant unge mennesker. Tjenester som Microsofts nye Windows Live oppmuntrer folk til å bruke telefonen til mer enn å prate, sier Anders Igel, toppsjef i TeliaSonera.

I første omgang skal disse tjenestene være gratis å bruke via SurfPort. Du må imidlertid regne med å betale for datatrafikken på samme måte som du ellers må når du surfer via WAP, GPRS eller 3G.

(Kilder: Computerworld, Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen