MSN stenger alle chatterom på nettet

Microsoft sitt nettverk av internettsider, MSN stenger alle chatterom fra 14. oktober. Dem har nå sett seg leie av at alle utnytter gratistjenesten og på den måten ødelegger Microsoft sitt rykte.

De største problemene har vært spammere og pedofile som i årevis har fått fritt spillerom i MSN sine umodererte chatterom. Det at barn blir sjekket opp av voksne og at flere brukere blir møtt av pornografisk SPAM gjør at dette ikke blir en god tjeneste for våre brukere, sier direktør for MSN Europa, Geoff Sutton til Financial Times.

I Europa blir chatterommene stengt fullstendig, men i USA kan man få tilgang til dem, men da må man betale med kredittkort for å kunne slippe inn. På den måten har Microsoft bedre kontroll over hvem som er inne til en hver tid.

I Japan og Canada blir chatterommene også holdt åpne, da det blir brukt egne moderatorer som går over hvert eneste innlegg før dem blir lagt ut, og på den måten klarer de å opprette kontrollen. Tilgang til chatterom ellers i verden blir også stengt.

For de av dere som bruker MSN messenger trenger dere ikke å frykte noe enda. Microsoft har valgt å ikke røre MSN messenger enda da brukerene har bedre kontroll over hvem dem chatter med, samt at man kan velge bort dem man ikke vil snakke med.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen